Chirurgie generală – Dr. George Jinescu

La cele mai multe operaţii pe care le desfăşor în cadrul Spitalului de Urgenţă Floreasca, colegul şi prietenul meu Dr. George Jinescu, Medic primar Chirurgie generală, mă ajută cu real interes faţă paciente. Pentru efortul şi interesul sau îi sunt recunoscătoare şi îl recomand cu toată încrederea.

Dr. George Jinescu este Medic primar chirurgie generală, cu competenţă în chirurgie laparoscopică. Este Doctor în ştiinţe medicale şi Asistent universitar la UMF Carol Davila Bucureşti.

Dl. Dr. George Jinescu a participat la numeroase congrese şi conferinţe naţionale şi internaţionale cu peste 100 de lucrări ştiinţifice, postere şi comunicări; in calitate de coautor a contribuit la realizarea a 10 cărţi de specialitate.

În calitate de Asistent Universitar în cadrul Catedrei de Chirurgie Generala a Universităţii de Medicină şi Farmacie “Carol Davila” Bucureşti, Dl. Dr. George Jinescu participă activ la formarea studenţilor si rezidenţilor în domeniul chirurgiei generale, atât prin susţinerea unor cursuri de specialitate, cât şi ca autor al unor capitole pentru cursul de chirurgie generala pentru studenţi şi rezidenţi.

Dl. Dr. George Jinescu este membru al:

  • Societatii Romane de Chirurgie(1996)
  • Asociatiei Romane pentru Chirurgie Endoscopica – ARCE (2002).
  • EATES – European Association for Trauma and Emergency Surgery (2006).
  • SRCUT – Societatea Romana de Chirurgie de Urgenta si Trauma(2008)
  • Lions Club Bucuresti Decan (membru fondator) – 1990.